Cutera LimeLight este un tratament non-invaziv cu lumina pulsata ce poate fi adaptat oricarui tip de piele si varsta. Este un tratament de reintinerire a pielii deosebit de eficient, cu minim discomfort.

Este ideal pentru fata, gat si decolteu. Trateaza cu mult succes eritemul, telangiectaziile (mici vene) sau petele închise la culoare. Petele mai deschise la culoare, greu de tratat pana acum, raspund foarte bine la tratamentul cu LimeLight.

LimeLight FacialTM

TRATAMENTUL ERITEMULUI, AL TELANGIECTAZIILOR, DISCROMIEI SI PETELOR DE LA SOARE

Diferenta LimeLight. Cutera LimeLight este un tratament non-invaziv cu lumina pulsata ce poate fi adaptat oricarui tip de piele si varsta.
Este un tratament de reintinerire a pielii deosebit de eficient, cu minim discomfort.

Ce este LimeLight Facial?

LimeLight Facial este un tratament inovativ non-invaziv de reintinerire a pielii. Imbunatateste textura pielii si reduce imperfecþiunile cauzate de imbatranire si soare.

Ce zone pot fi tratate?

Este ideal pentru fata, gat si decolteu. Trateaza cu mult succes eritemul, telangiectaziile (mici vene) sau petele inchise la culoare. Petele mai deschise la culoare, greu de tratat pana acum, raspund foarte bine la tratamentul cu LimeLight.

Cum actioneaza tratamentul?

Tratamentul poate fi adaptat oricarui tip de piele prin selectarea unor anumiti parametri. Efectul terapeutic este produs de incalzirea celulelor pigmentate.

Ce simtiti in timpul tratamentului LimeLight?

Cand piesa de mana este plasata pe piele, veti simti o senzatie de racoare si confort. Cand pulsul de lumina este emis, este posibil sa simtiti pentru scurt timp o usoara senzaþie de intepatura. Se utilizeaza gelul pentru a raci pielea inainte de tratamentele vasculare. Nu este nevoie de calmante sau anestezie.

Cat dureaza un tratament?

Durata tratamentului depinde de marimea zonei tratate. Totusi, majoritatea tratamentelor dureaza mai putin de o ora.

De cate tratamente este nevoie?

In mod normal, este suficient un tratament sau doua pentru a observa rezultate spectaculoase. Tratamente suplimentare pot fi necesare in cazul petelor cu suprafata mare sau inchise la culoare sau pentru zonele cu densitate mare de pistrui sau grav afectate de soare.

Ce se intampla dupa tratament?

Imediat dupa tratament, petele se vor inchide la culoare. Puteþi observa oi o usoara inrosire si inflamare a pielii din vecinatate. In general, aceste simptome dispar in doua ore. Pentru reducerea acestor efecte nedorite, se aplica imediat dupa tratament foliile calmante Natragel, care hidrateaza si decongestioneaza in paralel. Puteti aplica machiaj pe zona tratata.

Cand voi vedea rezultatele?

Majoritatea pacienþilor observa o imbunatatire vizibila in decurs de doua pana la trei saptamani de la tratament. Tenul va arata curat si intinerit. Totuoi, rezultatul final va fi observat dupa o luna sau mai mult.

Petele si eritemul vor reaparea in timp?

In timp, pot aparea noi pete sau vene inestetice daca pielea este expusa din nou la soare. ai aceste pete pot fi indepartate prin aceeaoi procedura. Folositi creme de protectie solara pentru a reduce efectele soarelui si aparitia petelor si eritemului excesiv. Rosacea nu poate fi “vindecata”, insa aspectul pielii poate fi mult imbunatatit prin tratamentul LimeLight.

Cutera LimeLight este un tratament non-invaziv cu lumina pulsata ce poate fi adaptat oricarui tip de piele si varsta. Este un tratament de reintinerire a pielii deosebit de eficient, cu minim discomfort.