1. Este cel mai spectaculos si rapid tratament vazut vreodata, care sfideaza trecerea timpului: 5 minute pentru a sterge 10 ani.

  2. Efect de lifting imediat: netezeste si lumineaza pielea , elimina ridurile de suprafata si reduce ridurile profunde de expresie.

  3. Mentine pielea tanara prin: stimularea intensa de colagen si elastina, regenerarea dermului, imbunatatirea texturii si calitatii pielii.

Tratament facial complet

Pentru ochi, frunte, nas, obraji si barbie

CooLfting Beauty Gun

Conceptul
CooLifting gun pulverizeaza pe tesuturile fetei un flux puternic de co2 combinat cu o concentratie foarte ridicata de compusi atomizati activi, la o presiune foarte ridicata si temperatura scazuta.
 

Aplicarea 

Fluxul rece de co2 si compusii atomizati activi, combinati cu presiunea mare de aplicare, are ca efect:

  • Motricitatea paradoxala a vaselor de sange: contractia vaselor urmata de dilatarea acestora stimuleaza microcirculatia. Expuse la acest stimul deosebit de rece, vasele de sange se comprima si se dilate alternative pentru contracararea efectului de criogenare.
  • Crioforeza si baroforeza: multiplicarea activilor CooLifting prin rece extrem si presiune ridicata. Combinatia rece-presiune aplicata pe epiderm, are ca effect o penetrare profunda a acestuia de catre compusii CooLifting si o crestere exponentiala a efectelor acestora.
  • Socul termic: stimularea tesuturilor de profunzime. Aceste tesuturi au o temperature normala de 36oc. Dupa ce sunt expuse unei scaderi a temperaturii atat de brusca, are loc o reactie instantanee a dermului profund
1 sedinta
370 lei
15 min.
6 sedinte
1800 lei
15 min. / sedinta
Coolifting - dermoesthetique Iasi
Tags: Coolifiting