Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri prin doua noi servicii:

nutritie si psiho-nutritie

Imbinarea procedurilor de remodelare corporala si nutritie dau rezultatele mult asteptate. De asemenea procedurile de estetica faciala si nutritie dau rezultate spectaculoase pe termen lung in ceea ce priveste aspectul pielii si terapia anti-ageing.

A manca sanatos si echilibrat este important nu doar pentru sanatate si pentru a ne mentine la greutatea ideala. Nutritia este cheia pentru a avea si o piele sanatoasa. Deasemenea nutritia are un rol essential in terapia anti-aging.

Pentru a avea o piele sanatoasa si frumoasa este nevoie de nutrienti de calitate si de apa. O dieta echilibrata ne asigura o hidratare optima si asigura functionarea optima la nivel de celula. O dieta saraca in nutrienti duce la deshidratare, oboseala, stres si chiar depresie.

O alimentatie care sustine frumusetea intregului corp contine: carbohidrati, grasimi, proteine, minerale si vitamine.

Psiho-nutritia presupunea imbinarea elementelor din trei discipline: medicina, nutritie si psihologie.

Food Psychology este domeniul care ne ajuta sa constientizam relatia pe care o avem cu mancarea. Identificam emotiile care se gasesc in spatele mancatului compulsiv si emotional.

Ceea ce se intampla in mintea noastra, se intampla si la nivelul corpului nostru.

Schimbarea corporala trebuie sa fie precedata de o schimbare interioara. Abordarea holistica a procesului de slabire si mentinerii la greutatea optima asigura schimbarea de comportamente cu rezultate pentru toata viata.

O alimentatie echilibrata sustine :

  • un organism sanatos
  • o minte echilibrata
  • o piele frumoasa
  • frumusetea intregului: trup,minte,spirit
nutritie - beauty - estetica

Va asteptam in cadrul programelor dezvoltate de specialistii nostrii in domeniul sanatatii si frumusetii autentice!

oana dumitrescu - nutritie

Oana Gabriela Dumitrescu
farm.drd.

Despre Farm. Drd. Oana Gabriela Dumitrescu

Experienta mea de Farmacist, Specialist in Nutritie, Psihoterapeut in formare si Naturopat, m-a ajutat la crearea unui concept nou, a unui program aparte care a ajutat zeci de oameni si isi schimbe stilul de viata.

Imbinarea psihologiei emotiilor cu Nutritia, ne ofera exemplul perfect despre cum stapanind emotiile, castigi lupta cu kilogramele.

Psihonutritia nu ofera diete si curele de slabire ci un program si un stil pentru toata viata.

Ca si prescriptor de Remedii Florale Bach am sansa de a lucra cu un instrument unic in lupta cu mancatul emotional. Remediile florale lucreaza la cel mai profund nivel al fiintei noastre, ajutandu-ne sa transformam emotiile negative in ganduri senine si pozitive, ne ajuta se identificam si sa  stapanim stari emotionale care ni se par de necontrolat.

Experienta mi-a aratat ca nici o afectiune nu poate fi privita dintr-un singur unghi, nu poate fi privita ca o problema punctuala, ci ea trebuie analizata si tratata intr-un context holistic. In acelasi spirit, problemele legate de greutate nu pot privite doar din punct de vedere al unui context alimentar. De aceea, acest program de slabit, iti ofera o gama larga de instrumente pentru a putea manca cu placere si a nu te mai ingrasa niciodata.